tiistai 31. heinäkuuta 2012

Muuttopäivä

Elämämme Berliinissä alkoi aluksi viikon pätkällä hotellissa. Hotelliin ei oikein pystynyt kuitenkaan käymään taloksi, vaikka hintaan nähden asumus kovin tasokas olikin. Hyvä puoli hotellissa kuitenkin oli se, että siellä näkyi EuroSport josta pystyi kätevästi katsomaan Olympialaisten avajaisspektaakkelin. Pidin.

Hotellista lähtiessämme soitimme receptioniin ja pyysimme apua laukkujen kanssa. Kantoihminen kävi ovella, kauhistui tavaramää ja lupasi palata pikimmiten. Hän palasikin laukkuvaunujen kanssa ja muuttaminen pystyi alkamaan.

Kantamuksia oli siis seuraavan kuvan verran. Molemmilla täysi matkalaukku, urheilukassi ja käsimatkatavara. Tuo käsimatkatavaran määritelmä tosin oli lennolla sangen joustava. Ruumaan menevillä tavaroilla 23kg painorajan sai matkalaukulla täyteen helposti, mutta urheilukassia ei meinannut saada yli 20 kilon millään. Käsimatkatavarat taas meinasivat tulla liiakin helposti ylipainoisiksi.

Muuttokuorma.
(huom, takana oleva parvekkeen ovi ei ole rikki vaikka se renksottaakin...)

Muutto sujui kätevästi taksilla. Täytyy myöntää, että oli kyllä yksi helpoimmista muutoista mitä itse on tähän mennessä kokenut. Vuokraamamme kämppä on siis kalustettu, joten ainakaan tässä muutossa (ja tuskin vielä seuraavassakaan) ei tarvinnut murehtia huonekalujen siirtämisestä.

"Vähällä" tavaroiden määrällä muuttaminen oli hyvä myös sen suhteen, että asunto jonne muutimme sijaitsee talossa, jossa ei ole hissiä. Hiki tuli jo noita tavaroita ylös neljänteen kerrokseen raahatessa, onneksi alas päin ne meneekin sitten helpommin - eikö?

Tavaroiden purkaminen ja taloksi asettautuminen kävikin sitten yllättävän nopeasti. Vaatteet kaappiin, pleikkari kiinni televisioon ja menoksi.  Ohessa vielä kuva ensimmäisenä iltana olohuoneesta löytyneestä otuksesta. Joku heinäsirkkajohdannainen varmaankin...

Otus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti