lauantai 22. syyskuuta 2012

Viikon Video: Kahden jätin taistelu

Vaimon Palkalla eläessä on aikaa toimia tuomarina.

Jatketaan samasta teemasta mihin viime viikolla Viikon Videossa jäätiin, viedään asia vaan hieman yleisemmälle tasolle.

Koko viime viikko media on uutisoinut "Apple iPhone 5 sitä ja Nokia Lumia 920 tätä". Koska Nokia on jo melkein osa Microsoftia, voimme tehdä yleistyksiä joilla rakentuu aasinsilta oheiseen videoon.

Nice Peter (Peter Shukoff) ja EpicLLOYD (Lloyd Ahlquist) tekevät YouTubeen Epic Rap Battles of History -videoita. Molemmat ovat selvästi ammattilaisia, koska videot ovat viimeistä piirtoa myöten erittäin laadukkaita ja loppuun asti hiottuja.

Nimi Epic Rap Battles of History kertonee kaiken oleellisen; videoissa on kahden enemmän vai vähemmän fiktiivisen henkilön välinen Rap battle (tietääkö joku suomenkielisen termin?). Vastakkain battleissa ovat tähän mennessä olleet ainakin Albert Einstein ja Stephen Hawkin, Abraham Lincoln ja Chuck Norris sekä Darth Vader ja Adolf Hitler.

Shukoff ja Ahlquist pistävät itsensä täysillä likoon; esimerkiksi näyttääkseen enemmän Steve Jobsilta Shukoff kävi oheista videota varten parturissa vedättämässä hiusrajaansa taaksepäin.

Video on tähänastisista eeppisistä rap battleista ehdoton suosikkini. Video argumentteineen kiteyttää myös mielestäni hyvin brändien kannattajien välisen väännön Microsoftin tai Applen paremmuudesta. Ainakin internetissä molemmat ryhmät ajavat omaa kantaansa viimeiseen saakka, ihan kuten tässä viikon videossakin.

Leppoisaa viikonloppua!


Kumpi voitti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti