sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viikon Video: Nightwishia väärin kuultuna

Vaimon Palkalla eläessä on aikaa pitää vapaata bloggaamisesta.

Edellisen blogikirjoituksen jälkeen Suomen kovin vientituote Nightwish repäisi taas ja laittoi solistin vaihtoon kesken kiertueen. Itse en ollut mikään hirveä Anette Olzon -fani ja varsinkin keikoilla tuntui, että jotain jäi puuttumaan. Mielenkiinnolla odotan, saako Floor Janssen kiertueen päätyttyä pysyvän pestin. Olen varovaisen optimistinen ainakin niiden parin keikkavideon perusteella mitä olen nähnyt.

Tässä välissä kiroan hieman paikallista Teostoa, GEMA:a. Kyseinen taho on vaatinut, että YouTube ei näytä videoita, joissa on ääniraita joiden tekijänoikeudet kuuluvat heille. Ja tällaisia videoita on paljon (melkein kaikki suurimmat levy-yhtiöt kuuluvat GEMA:n alle). Koska nykyisin on muotia laittaa musiikkia miltei kaikkien videoiden taustaksi, oheinen kuva tervehtii turhan usein YouTubessa.

Hyvää päivänjatkoa, t. GEMA
Tämänviikkoinen video on YouTuben mittakaavassa jo ikäloppu, mutta ansaitsee paikan Viikon Videona mikäli et satu kuulumaan niihin kolmeentoista miljoonaan, jotka video ovat jo nähneet. Hauskat väärinkuullut lyriikat toimivat hyvin kuvitettuina ja samalla voidaan miettiä kumpi oli parempi, Tarja vai Anette?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti