perjantai 14. syyskuuta 2012

Viikon Video: Pettymys matkapuhelinrintamalla

Vaimon Palkalla eläessä on aikaa seurata matkapuhelinmarkkinoita.

Viimeisen puolentoista viikon aikana matkapuhelimien osalta on esitelty läjä pettymyksiä. Lukumääräisesti suurin pettynyt joukko lienee Applen fanipojat (ja -tytöt), kun uudessa iPhonessa ei tulekaan olemaan mitään maatamullistavaa.

Seurasin sekä Nokian että Applen julkaisutapahtumia niin suorana kuin se vain oli mahdollista ja täytyy sanoa että jälkeenpäin tarkasteltuna Nokia teki minuun suuremman vaikutuksen. Jos tykkäisin ottaa kuvia puhelimen kameralla, odottaisin Lumia 920:aa jo kovasti. Mutta kun en tykkää. Otan kuvani mielummin järkkärillä. Ja ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että tulen soittamaan puheluni vielä vähän aikaa Nokian 101:lla.

Jacksfilms


Jack Douglass pitää YouTubessa Jacksfilms -nimistä kanavaa, jonne tasaisin väliajoin tipahtelee huumoripitoisia videoita polttavista aiheiden lisäksi muutamasta vakioaiheesta. Douglass haluaa esimerkiksi puhdistaa sosiaalisen median huonokielioppisista kommenteista ja kehottaa katsojiaan lähettämään näkemänsä kieliopiltaan huonon kommentin hänelle. Viikottaisessa Your Grammar Sucks -videossa käydään läpi kyseiset kommentit. Tätä kirjoittaessa ollaan päästy jo osaan #38 asti. Your Grammar Suckseista osat #15, #25 ja #35 ovat RAP -muodossa. Toimii!

Viikon video: Jacksfilms: iPhone 5 (Parody)


Oheinen video ilmestyi YouTubeen pari tuntia Applen KeyNote -tilaisuuden päätyttyä 12.9.2012. Tämä viittaisi siihen, että video oli tehty tai ainakin pohjustettu hyvin jo ennen tilaisuutta. Tämä ei olisi mikään ihme, sillä puhelin ei eronnut millään tavalla pitkin kevättä ja kesää erinäisten sivustojen (esim. MacRumours) kautta vuotaneista kuvista ja teknisistä yksityiskohdista. Video kiteyttää aika hyvin sen, miksi uusi iPhone onkaan pettymys.

Hauskaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti